Standard Room

2 orang WiFi Percuma
SGD45Tentang Darlene Hotel


Deskripsi

Darlene Hotel adalah hotel 2-bintang yang menawarkan penginapan berhawa dingin. Kami terletak kurang dari 10 minit memandu dari Lembaga Pemeriksa Imigresen ICA, Kampung Melayu, Geylang Serai, Kebun oleh Bay, Stadium Nasional, Hub Sukan Singapura, Stadiun Induk Singapura, Bugis, Pusat Warisan Melayu dan pusat bandar CBD Singapura.

Kami hanya beberapa ratus meter dari stesen MRT Aljunied MRT dan Kallang
Darlene Hotel hanya 20 minit memandu dari lapangan terbang Changi. Terdapat banyak pengangkutan awam berdekatan hotel. Hampir setiap bas boleh membawa anda ke tempat yang menarik.

Hotel besar ini menawarkan semua kemudahan asas hotel. Kami mempunyai 62 bilik. Kesemua mereka mempunyai kemudahan hotel yang baik, seperti kawalan suhu bebas, almari, meja kerja, TV skrin rata dan minibar. Bilik-bilik mandi dilengkapi dengan pancuran mandian, peralatan mandian dan cadar mandian.

Selain dari tempat letak kenderaan percuma, lif dan simpanan bagasi, para tetamu boleh menggunakan penerimaan tetamu 24-jam dan perkhidmatan bilik 24-jam.


Media Sosial

 


Fasilitas

Elevator Elevator

No drugs No drugs

Pet not allowed Pet not allowed

Baverage Vending Machine Baverage Vending Machine

24hr CCTV 24hr CCTV

24h reception time 24h reception time

Free Wifi (All areas) Free Wifi (All areas)

Complementary parking Complementary parking


Kebijakan

Peraturan umum - Pesan kurang dari 5 bilik per tamu

 

Kebijakan Bayi dan Anak-Anak

Bayi 0-4 tahun

Anak-Anak 5-12 tahun


Informasi Berguna

Waktu daftar masuk/ keluar

Waktu daftar masuk

14:00

Sila semak selepas 2 petang

Waktu daftar keluar

12:00

Sila semak sebelum 12 petang

Pembayaran yang diterima

 

Pengangkutan ke Darlene Hotel


Dari Stesen Lapangan Terbang Changi, Jalankan Laluan Timur-Barat (jalur hijau) ke arah Stesen Tanah Merah dan turun ke Stesen Tanah Merah, 2 berhenti kemudian. Di Stesen Tanah Merah, naik kereta api ke arah Stesen Joo Koon dan turun di Stesen Kallang, 6 berhenti kemudian. Ambil Keluar A dan berjalan kaki ke Darlene Hotel, kira-kira 587 meter selama 5 minit.

 

Mengenai Singapura


Singapura adalah negara iklim tropika yang terletak di hujung selatan Semenanjung Malaysia dan mengalu-alukan pelancong dan pelancong perniagaan sepanjang tahun. Terdapat infrastruktur yang baik di sini untuk membolehkan pelawat menikmati banyak tarikannya dalam persekitaran yang selamat, bersih dan hijau. Lapangan Terbang Changi yang memenangi anugerah menawarkan penerbangan ke bandar-bandar utama di seluruh dunia. Sistem kereta bawah tanah bersih, cepat dan cekap. Di samping itu, terminal pelayaran terkini menjadikan Singapura sebagai salah satu hab pelayaran utama di Asia Tenggara dan pelabuhan yang menarik bagi pelayaran Asia.

Singapura terkenal dengan syurga makanan dan membeli-belah. Untuk mengoptimumkan pengalaman membeli-belah anda, kami mengesyorkan memakai T-shirt, seluar pendek dan kasut berjalan kaki yang berkualiti supaya anda dapat bersedia untuk membeli-belah dan makan lebih selesa. Kebanyakan kedai akan dibuka selepas pukul 10 pagi. Sebelum itu, anda boleh menikmati sarapan tempatan yang lazat. Ingat, anda akan mempunyai hari yang panjang untuk pergi membeli-belah.

 

Kontak Darlene Hotel

 

   32 Lorong 8 Geylang ,Singapore 399096

   +65 6846 7922

   darlenehotel@gmail.com

 

Mengelola/ Membatal Pemesanan

 

Periksa Pemesanan

 

Kirim ulang konfirmasi pemesanan